Contact

Lubrifianţi Total

Total

TOTAL are o largă deschidere către toate segmentele industriei petroliere, de la operaţiuni terestre (exploatarea petrolului şi a gazelor naturale, producerea şi prelucrarea gazului natural lichefiat - LNG) până la operaţiuni de exploatare maritimă (rafinare, marketing, comerţ şi export de ulei de bază în stare pură şi produse petroliere).

TOTAL, un lider în domeniul lubrifianţilor, produce şi comercializează uleiuri, unsori şi lichide de răcire pentru o gamă largă de activităţi economice: automobile şi motociclete, transport, agricultură, marină şi pescuit, lucrări publice, industrie.

TOTAL acordă importanţă deosebită cercetării şi dezvoltării lubrifianţilor atât în centrele proprii cât şi în parteneriat cu marii constructori de autovehicule şi echipamente, rezultând produse perfect adaptabile celor mai noi tehnologii şi standarde internaţionale.

Piaţa lubrifianţilor este dominată de specificaţii tehnice şi proceduri de certificare, care împreună constituie un set de reguli internaţionale, definite prin standarde impuse de constructori.

De aceea, Total a dezvoltat o gamă variată de servicii şi produse cu un nivel de performanţă foarte ridicat pentru a prelungi viaţa echipamentelor şi pentru a reduce consumul de combustibil.