Contact

Lubrifianţi X-Fluid

X-Fluid

X-Fluid este o companie care furnizează lichide de înaltă calitate pentru prelucrarea metalelor prin intermediul distribuitorilor industriali specializaţi.

X-Fluid se mândreşte cu faptul că indeplineşte ultimele măsuri de siguranţă, tendinţele de mediu şi tehnice. La baza acestor fluide stau studii de specialitate şi teste efectuate în laboratoare specializate care permit clienţilor noştri să experimenteze serviciile de înaltă calitate prin prisma unor fluide calitative la un preţ accesibil.

Pentru a asigura calitatea produselor noastre, X-Fluid sunt fabricate la cele mai înalte standarde fiind pe deplin acreditaţi ISO 9001 în Marea Britanie. Toţi aditivii şi ingredientele din produsele X-Fluid sunt complet evaluate şi testate pentru a ne asigura că standardele noastre exigente sunt pe deplin îndeplinite.

X-Fluid este o companie relativ tânără, dar la care s-au alăturat unii dintre cei mai experimentaţi ingineri din Europa care dezvoltă lichide de înaltă calitate pentru prelucrarea metalelor.

X-Fluid a început prima dată comercializarea prin intermediul distribuitorilor noştri în 2007. Pana in prezent am avut o crestere semnificativă a volumelor livrate. De ce am atins acest nivel? Este destul de simplu într-adevăr, clienţii noştri au căutat produse de calitate combinate cu suport de înaltă calitate, la un preţ accesibil.

Gama de produse X-Fluid cuprinde mai mult de 20 de tipuri de lichide pentru prelucrarea metalelor.